Unibon

Unibon is een nationale aanbieder van lokale deals in ons Unibon kortingsboek. Unibon biedt lokale consumenten periodiek het boekwerk aan in bijna alle huishoudens van Eindhoven. Doordat Unibon makkelijk kan schalen per regio, biedt het een groot voordeel voor lokale ondernemers om hun merk en/of product een spot te geven -door deze unieke vorm van marketing- in het Unibon kortingsboek. Potentiele klanten ontdekken het beste uit hun regio met het Unibon kortingsboek en genieten van lokale aanbiedingen, maar ook internationale bestemmingen met een scherp voordeel. Unibon biedt in het kortingsboek verschillende categorieen aan, zodat de consument simpel kan kiezen uit meerdere deals. Voor lokale ondernemers is Unibon een marketingtool met een groot lokaal bereik waarmee nieuwe klanten worden aangetrokken. Unibon biedt ondernemers de perfecte oplossing om de doelgroep direct te benaderen en om hun bedrijf te laten groeien. Via de advertentie kan tevens een website gepromoot worden, zodat de online bekendheid groter wordt.

Adverteer nu

Lokale marketing voor Sport, Beauty en Wellness

Ontdek een goede manier om je beauty- en schoonheidssalon te laten groeien met de Unibon kortingsboek. Unibon’s marketingoplossing is ideaal voor beautysalons, spa’s, kappers, sportscholen en cosmetische salons en personal trainers. Bereik nieuwe lokale klanten en breng je onderneming onder de aandacht via het Unibon kortingsboek.

Aan de slag

Lokale marketing voor Winkels, Producten en Services

Verhoog het aantal klanten uit Eindhoven. Onze lokale marketingoplossingen is betaalbaar en meetbaar. Vergroot het merkbewustzijn en behaal meer omzet met onze lokale marketingcampagne en trek ook klanten naar je website.

Aan de slag

Advies van experts

Wij helpen jou met advies omtrent de beste strategie en voor een klein bedrag verzorgen wij het ontwerp van jouw advertentie.

Lage investering

Met een investering v.a. €300,- ex btw heb jij een winstgevend campagne om nieuwe klanten naar jouw onderneming te trekken

Nieuwe klanten en meer sales

Unibon zorgt voor lokale bekendheid en nieuwe klanten. Nieuwe klanten die graag lokaal kopen en met plezier weer terugkomen.

Laat nu je bedrijf bekender worden en groeien met Unibon
Adverteer nu
× Hoe kan ik je helpen?