Marketingtools voor Eindhoven

Als ondernemer wil je de focus leggen op je bedrijf of onderneming. Met Unibon kan je eenvoudig een advertentie plaatsen die je als marketingtool kan inzetten om je doelgroep te bereiken. Je kan met de Unibon marketing ook je verkoopkanalen vergroten of als verlengstuk gebruiken. Met het Unibon kortingboek bereik je een grotere naamsbekendheid in Eindhoven en til je jouw bedrijf naar een hoger niveau. De Unibon-marketingoplossing biedt een lokale naamsbekendheid en zet jouw onderneming op de kaart van Eindhoven.

Adverteer nu

Huis-aan-huis marketing

Met Unibon zetten we jouw aanbieding in de spotlight en bent u direct bekender onder meer dan tienduizenden huishoudens. Tegen een kleine vaste vergoeding spreken wij je doelgroep aan met een duidelijke communicatieve advertentie met tekst over jouw bedrijf of product.

Aan de slag

Laat je advertentie maken

Laat je Unibon advertentie maken door onze partner NetXZ voor slechts €75,- excl. BTW en laat jouw advertentie uitblinken in je eigen huisstijl. Je advertentie wordt een professioneel design en het voldoet meteen aan de Unibon eisen, dus zonder gedoe heb je een prachtige advertentie. Geef tijdens je bestelling op dat je het ontwerp wilt laten maken en dan zorgt NetXZ ervoor dat je onderneming met een professionele advertentie in Unibon staat.

Laat je advertentie maken

Slimme promotie in Eindhoven

Met Unibon zorg je ervoor die jouw bedrijf onder de aandacht komt bij de lokale en regionale doelgroep. Met een kleine investering wordt je aanbieding gepromoot bij potentiële klanten die lokaal geïnteresseerd zijn. Op basis van regio’s kan je jouw product perfect uitlichten en slim je promotie aanbieden. Meer informatie over de regio’s in Eindhoven kan je op deze regio’s pagina bekijken

Aan de slag

Advies van experts

Wij helpen jou met advies omtrent de beste strategie en voor een klein bedrag verzorgen wij het ontwerp van jouw advertentie.

Lage investering

Met een investering v.a. €300,- ex btw heb jij een winstgevend campagne om nieuwe klanten naar jouw onderneming te trekken

Nieuwe klanten en meer sales

Unibon zorgt voor lokale bekendheid en nieuwe klanten. Nieuwe klanten die graag lokaal kopen en met plezier weer terugkomen.

Laat nu je bedrijf bekender worden en groeien met Unibon
Adverteer nu
× Hoe kan ik je helpen?