Kortingsboeken

Het Unibon kortingsboek is een samenstelling van lokale belevenissen of producten die aangeboden worden tegen een uitzonderlijke mooie prijs. Wij streven ernaar de lokale klanten te inspireren met aantrekkelijke aanbiedingen voor jezelf, je vrienden, je familie of je partner. Unibon beschikt over een uiterst divers spectrum aan diensten, producten, reizen, horeca/restaurantdeals; Unibon heeft het allemaal! Het Unibon kortingsboekje moet de interesse wekken door deze centraal te stellen en daarom zijn we ook steeds op zoek naar lokale producten of diensten van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Bestel nu een Unibon kortingsboek

Voor de ondernemer

Bereik lokaal en regionaal een potentiele groep klanten en vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf. Behaal meer winst en populairiteit onder de lokale inwoners met een bewezen marketingcampagne.

Start met adverteren

Jouw dienst aanbieden in het Unibon kortingsboek

Ontdek een mooie manier om jouw dienst of product aan te bieden in het Unibon kortingsboekje. Bereik meer lokale klanten en breng je merk onder de aandacht bij de inwoners van Eindhoven.

Laat je bedrijf groeien

Advies van experts

Wij helpen jou met advies omtrent de beste strategie en voor een klein bedrag verzorgen wij het ontwerp van jouw advertentie.

Lage investering

Met een investering v.a. €300,- ex btw heb jij een winstgevend campagne om nieuwe klanten naar jouw onderneming te trekken

Nieuwe klanten en meer sales

Unibon zorgt voor lokale bekendheid en nieuwe klanten. Nieuwe klanten die graag lokaal kopen en met plezier weer terugkomen.

Laat nu je bedrijf bekender worden en groeien met Unibon
Adverteer nu
× Hoe kan ik je helpen?