Hulp

Via deze pagina kan je bijna alle veelvoorkomende vragen en antwoorden vinden. Je kan ons ook bereiken via het volgende telefoonnummer: 085 016 14 55 indien er nog vragen zijn.
Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 10.00 – 14.00. Je kan ons ook bereiken via het contactformulier op onze contactpagina.

Door-to-door partijen

Door-to-door partijen kunnen zich aanmelden via het contactformulier op de contactpagina.

Hulp voor ondernemers

Je kan simpel een advertentieruimte reserveren via deze link
Wij hebben een tijdelijke actie, adverteer nu in Unibon kortingsboek voor slechts €300,- excl. BTW in plaats van€350,- excl. BTW.
Je kan op de website afrekenen met iDeal, Paypal, Credit Card en klarna. Onze betaalprovider Mollie voorziet de betaling. Na een succesvolle betaling ontvang je een faktuur.
Ja, dat is mogelijk. Je kan een professioneel ontwerp laten maken door onze partner voor slechts €75 excl. BTW.
Wij adverteren op het moment in Eindhoven. Het Unibon kortingsboek wordt verspreid in 3 regio’s van Eindhoven. Via deze link kan je alle regio’s en bijhorende postcodes vinden.
Je kan na een succesvolle betaling via je account het bestand uploaden. Je dient een ontwerp aan te leveren bij voorkeur een vectorbestand of JPG bestand van 70mm breed en 63mm hoog. Je dient het bestand in 300DPI aan te leveren met CMYK (fullcolour) als kleursysteem. Wanneer je een vectorbestand wilt aanleveren dienen alle fonts omgezet te worden naar contouren en dient het bestand te voorzien zijn van de voorinstelling PDF/X-1a:2001 of PDF/X-1a:2003. Je advertentietitel mag maximaal 30 tekens bevatten en de tekst moet goed leesbaar zijn. Je advertentie dient er representatief uit te zien.
Je kan inloggen op je account via deze link.
Je kan het wachtwoord van je account aanpassen via deze link.
Je advertentie is na uitgave van het Unibon kortingsboek maximaal 3 maanden geldig. Klanten hebben dus tot 3 maanden na uitgave om de korting te verzilveren.
Ja dit is mogelijk, je kan meerdere advertenties reserveren. Zo is het mogelijk om meerdere kortingen aan uw klanten te geven en de bekendheid van je bedrijf te vergroten.
Je advertentie moet een korting bevatten, deze korting moet van toepassing zijn op 1 product of dienst. Je advertentie mag niet in strijd zijn met de Nederlandse wetgeving. Na het plaatsen van je advertentie ontvang je een email met daarin de bestellingsinformatie en de exacte eisen met aanleverspecificaties.
Je kan je advertentie reserveren onder de categorie “overige”. Je kan ook contact opnemen via het contactformulier, zodra er genoeg vraag naar is zullen we deze categorie opnemen in de volgende oplage van Unibon.
Natuurlijk willen we dat je advertentie in het Unibon kortingsboek verschijnt. Het tijdig aanleveren van een advertentieontwerp (drukklaar bestand) voorkomt een vertraging, in het ergste geval kunnen we je advertentie niet plaatsen in de gekozen uitgaven. Neem in dit geval meteen contact met ons op, dan gaan we kijken hoe we het kunnen oplossen.
Bedrijven die een advertentie hebben gereserveerd kunnen niet annuleren. Elke Unibon uitgave bestaat uit een mooie samenstelling van advertenties; daarom staat elke reservering in de uitgave vast, zodat er geen lege plekken komen in de uitgave. Consumenten die een reservering geplaatst hebben in de Unibon uitgave kunnen gebruik maken van 14 dagen bedenktijd.

Advies van experts

Wij helpen jou met advies omtrent de beste strategie en voor een klein bedrag verzorgen wij het ontwerp van jouw advertentie.

Lage investering

Met een investering v.a. €300,- ex btw heb jij een winstgevend campagne om nieuwe klanten naar jouw onderneming te trekken

Nieuwe klanten en meer sales

Unibon zorgt voor lokale bekendheid en nieuwe klanten. Nieuwe klanten die graag lokaal kopen en met plezier weer terugkomen.

Laat nu je bedrijf bekender worden en groeien met Unibon
Adverteer nu
× Hoe kan ik je helpen?