Adverteren in de Regio’s van Eindhoven

Met het Unibon kortingsboek kan je adverteren in alle regio’s van Eindhoven. Als je een onderneming hebt in 1 segment van een regio kan je daar goed op inspelen door de lokale doelgroep via een advertentie in Unibon te benaderen. Mocht je op een grens van meerdere regio’s in Eindhoven zitten en/of je wilt de advertentie onder de aandacht brengen bij meerdere regio’s is het verstandig om daar ook te adverteren. De kortingsboeken verschijnen niet tegelijkertijd in de regio’s, hierdoor kan je inspelen op de behoeften van het seizoen, maar ook kijken welke advertentie het beste past bij de lokale doelgroep. Met het Unibon kortingsboek adverteer je daarom ook in jouw regio. Start nu met adverteren in Eindhoven en bereik nieuwe klanten voor je onderneming.

Start met adverteren

Regio’s en postcodes

Je kan adverteren in het Unibon kortingsboek en kiezen uit de volgende 3 regio’s. Achter elke regio staat de informatie over deze regio.

Eindhoven regio 1: Woensel Noord en Woensel Zuid Postcodes > 5624 t/m 5629 en 5632,5633, 5612,5621 t/m 5623,5626 en 5631

Eindhoven regio 2: Centrum en Tongeire en Stratum Postcodes > 5611-5612 en 5613-5642 en 5611 – 5646

Eindhoven regio 3: Strijp en Gestel Postcodes > 5616-5658 en 5615-5656

Aan de slag

Unibon kortingsboek is de lokale marketingoplossing

Adverteren in onze kortingsboek is de ideale marketingoplossing. Met Unibon zorg je voor een groter bereik en toenemende (merk)bekendheid tot aan het verkrijgen van nieuwe klanten. We helpen de lokale doelgroep aan een goede aanbieding en jouw onderneming aan nieuwe klanten. Het Unibon kortingsboek is de complete en unieke marketingoplossing in Eindhoven voor jouw bedrijf of onderneming. Je kan tegen een meerprijs van €75,- een advertentie laten ontwerpen, je krijgt een advertentie die voldoet aan jouw bedrijfsbehoeften.

Met unibon bereik je:
  • Nieuwe klanten
  • Bekendheid
  • Bedrijfsgroei
  • Merkbewustzijn
  • Lokale populariteit
Laat je bedrijf groeien

Advies van experts

Wij helpen jou met advies omtrent de beste strategie en voor een klein bedrag verzorgen wij het ontwerp van jouw advertentie.

Lage investering

Met een investering v.a. €300,- ex btw heb jij een winstgevend campagne om nieuwe klanten naar jouw onderneming te trekken

Nieuwe klanten en meer sales

Unibon zorgt voor lokale bekendheid en nieuwe klanten. Nieuwe klanten die graag lokaal kopen en met plezier weer terugkomen.

Laat nu je bedrijf bekender worden en groeien met Unibon
Adverteer nu
× Hoe kan ik je helpen?