Producten adverteren in Eindhoven

Bereik een enorm publiek, relevant voor jouw producten. Door je product lokaal te adverteren kan je het gewenste publiek bereiken. Doordat de focus op regionale bereikbaarheid ligt, kan je het product aanbieden aan de doelgroep in de lokale omgeving en kun je vervolgens ook aanzienlijk betere resultaten boeken.

Verkoop je producten in Eindhoven

Een product met korting is om met een advertenties aan te zetten tot actie van de doelgroep. Je zorgt voor binding met jouw merk, en ziet uiteindelijk verkopen aan nieuwe klanten. Met het Unibon kortingsboek plaats je jouw product of merk in een advertentie, die de potentiële klant verwijst naar jouw winkel of website. Omdat het kortingsboek van Unibon, tientallen duizenden huizen bereikt, kan je een product aanbieden in een advertentie met speciale korting zodat dit goed meetbaar is. Je kan ook klanten naar je website of speciale landingspagina aantrekken door je advertentie te voorzien van een url (link naar je website) of een QR-code, vanaf daar kan je producten verkopen aan de doelgroep. Jouw product staat centraal in de advertentie en komt aan bij huishoudens van Eindhoven. Onze regionale huis-aan-huis verspreiding met het Unibon kortingsboek, is de beste manier om je producten onder te aandacht te brengen en je producten te vderkopen in Eindhoven. Onze marketingstrategie is uniek en geeft een meetbare meerwaarde aan jouw bedrijfsgroei.

Start met adverteren

Advies van experts

Wij helpen jou met advies omtrent de beste strategie en voor een klein bedrag verzorgen wij het ontwerp van jouw advertentie.

Lage investering

Met een investering v.a. €300,- ex btw heb jij een winstgevend campagne om nieuwe klanten naar jouw onderneming te trekken

Nieuwe klanten en meer sales

Unibon zorgt voor lokale bekendheid en nieuwe klanten. Nieuwe klanten die graag lokaal kopen en met plezier weer terugkomen.

Laat nu je bedrijf bekender worden en groeien met Unibon
Adverteer nu
× Hoe kan ik je helpen?