Meer klanten voor je Hotels

Breng jouw accomodatie bij een groot publiek onder de aandacht en vul je hotelkamers, motelkamers met nieuwe klanten. Met Unibon kan je simpel hotelkamers en/of motelkamers verhuren aan nieuwe gasten, door een goede advertentie te plaatsen in het lokale kortingsboek van Eindhoven. De aanbieding zal direct leiden tot potentiele klanten voor je hotel en biedt de gelegenheid om meer kamers te verhuren. Je kan tevens een directe actie of promotie plaatsen in de advertentie dat naar de website verwijst, op deze manier kan je alles online laten registeren, en boekingen digitaal bijhouden. Unibon kortingsboek is de ideale marketingoplossing om meer klanten te werven voor je hotel of motel.

Verkoop reizen en trips aan de inwoners van Eindhoven

Als reisbureau bereik je met Unibon een groot aantal prospects. Je kan met een advertentie simpel reizen en trips adverteren aan de inwoners van Eindhoven. Middels een advertentie biedt je een reis of trip aan met korting, de klanten zullen je bedrijf benaderen om de aanbieding af te nemen en de reis te boeken. Het is een bewezen en goedkopere toepassing, om offline marketingcampagnes te gebruiken om online meer bezoekers/leads te ontvangen om je reis te verkopen. Met een op maat gemaakte advertentie kan je de inwoners van Eindhoven goed bereiken die je website bezoeken. Verkoop een trip of reis via Unbon en behaal een grotere potentieel klantenbestand en een groei van je business. Behaal meer reisboekingen van de inwoners uit Eindhoven.

Laat je bedrijf groeien

Advies van experts

Wij helpen jou met advies omtrent de beste strategie en voor een klein bedrag verzorgen wij het ontwerp van jouw advertentie.

Lage investering

Met een investering v.a. €300,- ex btw heb jij een winstgevend campagne om nieuwe klanten naar jouw onderneming te trekken

Nieuwe klanten en meer sales

Unibon zorgt voor lokale bekendheid en nieuwe klanten. Nieuwe klanten die graag lokaal kopen en met plezier weer terugkomen.

Laat nu je bedrijf bekender worden en groeien met Unibon
Adverteer nu
× Hoe kan ik je helpen?