Beautysalon marketing in Eindhoven

Lokale marketing In Eindhoven voor beautysalons, spa’s, kappers en salons. Met de Unibon marketingoplossing ontvang je meer potentiele klanten voor je beautysalon of salon. Bereik niet alleen nieuwe klanten, maar zet je merk op de kaart van Eindhoven. Adverteer in het kortingsboek van Eindhoven en trek lokale klanten aan voor uw beautysalon. De doelgroep in Eindhoven zal kennis maken met je bedrijf en converteren naar blije en duurzame klanten.

Sportclubs en Wellness marketing

Heb je een sportclub, wellness-centra of ben je een personal trainer? Laat je doelgroep weten dat je bedrijf uniek is en trek ze aan met een korting in het Unibon kortingsboek. Nodig je doelgroep uit met een korting en zorg voor direct contact. Met de lokale kortingsboek in Eindhoven kan je de doelgroep per regio uitnodigen en maak je het bedrijf bekend onder deze doelgroep. Start met adverteren en vul de lege plekken in je agenda.

Laat je bedrijf groeien

Advies van experts

Wij helpen jou met advies omtrent de beste strategie en voor een klein bedrag verzorgen wij het ontwerp van jouw advertentie.

Lage investering

Met een investering v.a. €300,- ex btw heb jij een winstgevend campagne om nieuwe klanten naar jouw onderneming te trekken

Nieuwe klanten en meer sales

Unibon zorgt voor lokale bekendheid en nieuwe klanten. Nieuwe klanten die graag lokaal kopen en met plezier weer terugkomen.

Laat nu je bedrijf bekender worden en groeien met Unibon
Adverteer nu
× Hoe kan ik je helpen?